BonusLämpö- ja Hajunpoistopohjalliset

BonusPohjallisissa on kiinnitystarrat, joihin on tehty alkutaitos suojapaperin irrottamista varten. Kiinnitystarra varmistaa pohjallisen pysymisen paikoillaan jalkineessa. Nykyinen tarramalli on yksi yhtenäinen tarra / puolikas. Lämpöpohjalliseen laitetaan teddyvuori ja Hajunpoistopohjalliseen fleecekangas.

BonusLämpöpohjalliset kiinnitystarroin
Pitävät kylmätkin jalat lämpiminä ja
poistavat jalkahikeä estäen hajunmuodostusta.

Kosteutta hylkivä eristerakenne ja teddyvuori sen päällä muodostavat ilma-aukkoverkoston, jonka kautta kosteus kasteeksi tiivistymättä höyrynä pumppautuu jalan alta pois. Pohjallinen teddyvuorineen eristää jalan kylmän jalkineen pohjasta pitäen lämmön jaloissa parantaen näin myös verenkiertoa.
Poista kiinnitystarran suojapaperi ennen jalkineeseen asettamista. Tarra pitää pohjallisen paikoillaan myös sandaaleissa ja muissa kanta-avoimissa jalkineissa.  Vaihda sukat päivittäin. Suositusvaihtovälimme on noin 3 – 6 kk, ilmanvaihtohuokosten tukkeuduttua. Pohjallisia voi tarvittaessa muotoilla saksilla leikaten esim. suippokärkisiä jalkineita varten.

Aseta teddyvuoripinta jalkaa vasten!

 

BonusPohjallisiin lisätään taustapuolelle kiinnitystarra meistämisen jälkeen ennen pohjallisten pakkaamista. Kuvassa oikealla näkyy uusi yhtenäinen tarramalli, johon on myös tehty valmiiksi alkutaitos suojapaperin irrottamisen helpottamista varten.

 

Tuote-esittelyissä Hajunpoisto- ja Lämpöpohjalliset ovat saatavilla Liukuestekalossien ja Liukuestenappien lisäksi.

 

Published on  November 24th, 2015