BonusLiukuestekalossien pakkausinfo

 

LIUKUESTEKALOSSIT
(CE-liukuestetestaus nro 26502T01)

Poista kuplamuovi kalossin kärjestä sovitettaessa jalkineelle.

KOOT:
Kalossien numerointi vastaa kenkien numeroita, joten valitse esim. numeron 43 kengille numeron 43 Liukuestekalossit. Hyvien venymäominaisuuksien ansiosta kalossit sopivat erimallisten jalkineiden päälle (esim. juhlakenkien, lenkkareiden, turvakenkien ja talvijalkineiden päälle) ja kalossia venytettäessä ote liukuestepohjasta on paras. Venymäominaisuudet ovat parhaimmillaan huoneenlämpötilassa. Kalossi on jalkineen päällä hyvin, kun sitä joutuu hieman venyttämään jalkineelle puettaessa. Kapeille ja siroille naisten jalkineille numeroa pienempi koko voi sopia paremmin. Pehmeä sisävuori hellii juhlakenkienkin pintoja ja sen voi tarvittaessa pestä.

SALLIVAT:
Kävelyn kivi- ja muovilattioilla, autolla ajon ja normaalit työtehtävät. Liukuportaisiin ei pidä mennä. Käytä esim. hissiä, jos se on makdollista, tai ota kalossit pois jalkineiden päältä liukuportaiden ajaksi.

ULKOJALKINEET:
Aroilla sisätilojen lattioilla Liukuestekalosseilla ei pidä kävellä. Kalossit saa helposti pois ja takaisin jalkineen päälle, aina tilanteen niin vaatiessa.

SUOJAAVAT:
Liukastumisilta, kosteudelta ja kylmältä sekä vähentävät jalkineiden kulumista.

PITÄVÄT:
Vetisellä, sohjoisella, lumisella ja kirkkaalla jäällä. Pohjakuvio ohjaa lunta pois ja tarvittaessa nuoskalumi irtoaa kopauttamalla. Katso hoito-ohjeesta myös liukuestepastan käyttö.

TUTKIMUSTULOKSET:
Työterveyslaitoksen tutkimuksissa BonusLiukuestekalossit todettiin pitäviksi, erittäin pitäviksi tai ääriolosuhteissa (kulunut pitopinta, vesimärkä jää) kaksi kertaa pitävämmäksi kuin vertailu jalkine. Toisessa Työterveyslaitoksen tutkimuksessa käyttäjät kehuivat BonusLiukuestekalosseja parhaiksi kokeilemikseen liukuesteiksi!

PITO PERUSTUU:
Kalossien materiaali on kumia. Pito perustuu kumisen, voimakaskuvioidun pohjan sisällä oleviin erittäin koviin liukueste-rakeisiin, jotka jäisille t.m.s. pinnoille astuttaessa työntyvät esiin pureutuen pintaan. Liukuestepohja ulottuu koko pohjan päkiä- ja kanta-alueille varmistaen pidon ja antaen myös hyvän lumipidon.

MUISTUTAMME LISÄKSI VAROVAISUUDESTA:
Noudata erityistä varovaisuutta ulkoa sisälle tultaessa ja pyyhi pohjakuvioon mahdollisesti jäänyt lumi pois liukuestepohjasta ulko-ovella. Normaali varovaisuus on tarpeen myös liukuesteitä käytettäessä, tapahtuuhan vammautumiseen johtavia kaatumisia kuivalla asfaltillakin. Varovaisuuden ja liukuesteiden yhdistelmällä on liukastumistapaturmat kuitenkin vältettävissä, kuten käytännön kokemukset osoittavat. Kaatumattomuustakuuta emme kuitenkaan voi antaa.

Published on  February 22nd, 2022