BonusLiukuestekalossien hoito-ohje

Liukuestekalossien HOITO-OHJE
(CE-liukuestetestaus nro 26502T01)


Poista kuplamuovi kalossin kärjestä sovitettaessa jalkineelle!

KALOSSIEN PINTA:
Ajan myötä pölyyntyvä pinta saadaan jälleen kiiltäväksi silicon-suihkeella tai kumin ja muovin hoitoaineella. Lisäksi kalossit kannattaa suojata säilytyksessä suoralta auringonvalolta ja ottaa pidemmän säilytyksen ajaksi (esim. kesä) pois jalkineiden päältä.               

KALOSSIEN POHJA:
Liukuestekalossien pohja pysyy terävänä aina uusien rakeiden tullessa esiin, mutta kulumisen seurauksena ajan myötä pidon heiketessä pohja saadaan jälleen runsaankin käytön jälkeen uudistetuksi ja pitäväksi, kun käsitellään pohjan kuluneita kohtia BonusLiukuestepastalla tai BonusLiukuestenapeilla. Tarkkaile pohjan kulumista, sillä esimerkiksi täysin kulunut kantapää voi olla vaarallisen liukas! Tavanomaista nopeampaa liukuestepinnan kulumista voi aiheuttaa jalkineen korkea ja kapea korko. Tällaiseen jalkineeseen suosittelemme liukuestepinnoitustamme suoraan jalkineen pohjaan. Myös Liukuestekalossit voidaan lähettää uudelleen pohjitettaviksi: lisätietoa liukuestepinnoitus-pohjituspalvelustamme löytyy internet-sivuiltamme www.bonuskalossit.com Jatkuvaa huippupitoa esim. vammautuneiden tarpeisiin voi kukin ylläpitää muotoilemalla Liukuestepastasta päkiä- ja kantakuvioiden päälle teräväsärmäisen ”piikkitelaketjun” ja ylläpitää sitä kulumisen mukaan.

Kalossit on tarkoitettu normaaliin piha, tie- jalankulkutie j.n.e. työ- ja vapaa-ajan käyttöön. Liukastumisilla urheilemiseen kuten vuorikiipeilyyn t.m.s. kalosseja ei ole tarkoitettu.

KALOSSIEN MUOTOUTUMINEN:
Kalossi muotoutuu hiljalleen ollessaan pitkään saman jalkineen päällä. Näin ollen kalossit kannattaa ottaa pois jalkineiden päältä, jos kalosseja halutaan käyttää erimallisten jalkineiden päällä.
 

Published on  February 22nd, 2022